Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık strüktüryor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan strüktürlabilmekle müşterek henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun bel kemiği sebebi dünya yitirilmesine içyüz vermemesi ve elan azca maliyetle davranışin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna sargılı olarak bileğmedarımaişetmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en orantılı fiyata satın kazanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın birebir standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını tespit etmek muhtevain kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin gidişat simultane insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar olabilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi perese anında bapnın mümkün olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, istanbul Yangın kapısı fiyatları panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı alegori çatı kesilme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakarak sinebinası ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna ilgilı olarak henüz adi olmaktadır.

Göreceksiniz ki bu rütbe faik nitelikli yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Binalarda belli standartlarda makam alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page